ПоддержатьУкраїнська

На Донеччині затримали терориста "ДНР"

StopCor
StopCor

StopCor

На Донеччині затримали терориста 'ДНР'

Державна прикордонна служба України також повідомила про затримання прикордонниками 40-річного жителя Маріуполя, який в 2014-му був активним бойовиком ДНР в місті, в тому числі «охороняв» захоплений терористами міськвиконком. Порушено кримінальну виробництво, чоловікові оголосили підозру.

 Фото: ДПС

Однак, якщо слідство виявить, що він добровільно залишив ряди терористів, і не знайде за ним тяжких злочинів, суд звільнить його від кримінальної відповідальності.

Спікер пресцентру Об'єднаних сил Ярослава Зоріна повідомила про затримання поліцейськими в Донецькій і Луганській областях одинадцяти підозрюваних в причетності до збройних формувань Російської Федерації. При цьому за день поліцейські перевірили 5916 осіб і 6618 машин, виявивши 115 адміністративних правопорушень.

Тим часом, поліція Донецької області заявила, що з початку 2020 роки її співробітники викрили 202 учасника незаконних збройних формувань, передає "Реал".

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских 'Калибров'

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских "Калибров"

Чиновник входит в близкое окружение высшего военно-политического руководства России и возглавляет предприятие, которое является главным производителем крылатых ракет "Калибр"