ПоддержатьУкраїнська

На Херсонщині поліцейські встановили псевдомінера багатоповерхівки

StopCor
StopCor

StopCor

На Херсонщині поліцейські встановили псевдомінера багатоповерхівки

Відносно порушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

9 лютого близько 17:30 в чергову частину підрозділу поліції Нової Каховки зателефонувала місцева мешканка. Жінка розповіла, що до неї підійшов незнайомий чоловік і повідомив про замінування під’їзду п’яти поверхового будинку.

За вказаною адресою негайно виїхали керівництво та слідчо-оперативна група. Місце події було терміново оточене до приїзду спеціалістів вибухотехнічного відділу обласного главку поліції. 

Як розповів начальник поліції Каховського району Вадим Парфентьєв, на охорону публічного порядку були залучені 20 поліцейських. З під’їзду евакуювали 37 мешканців. Вибухотехніки та кінологи ретельно оглянули приміщення. Ніяких небезпечних предметів виявлено не було. Повідомлення виявилося неправдивим. 

На Херсонщині поліцейські встановили псевдомінера багатоповерхівки

Поки тривала перевірка слідчо-оперативна група спілкувалася із заявницею. Жінка детально описала, як виглядав незнайомець. І оперативники згадали, що до відділу поліції неодноразово доставляли схожого за описом нетверезого громадянина для складання адмінматеріалів. Поліцейські виїхали за місцем його проживання.

Він перебував вдома. Цього разу 31-річний чоловік був тверезий, однак потребував огляду лікаря. Чоловіка доставили в місцеву лікарню. Відносно нього складено адміністративний протокол за ст. 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Другие новости