ПоддержатьУкраїнська

На Херсонщині судитимуть чоловіка, який замовив вбивство знайомого

StopCor
StopCor

StopCor

На Херсонщині судитимуть чоловіка, який замовив вбивство знайомого

За процесуального керівництва прокуратури АР Крим та м. Севастополя до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Херсону за фактом організації готування до вбивства, вчиненого на замовлення, незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, а також незаконного придбання та зберігання вогнепальної зброї (ч. 3 ст. 27 ч. 1 ст. 14, п. 11, п. 12 ч. 2 ст. 115, ч. 2, ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, обвинувачений на ґрунті особистих неприязних відносин та через неповернення боргу вирішив замовити убивство свого знайомого. Підшукавши виконавця, він забезпечив його пістолетом, глушником, набоями та надав інформацію щодо місця проживання потерпілого. Життя потенційної жертви замовник оцінив у 100 тис грн.

Правоохоронці провели спецоперацію з інсценування вбивства. Замовника було затримано після перерахунку «виконавцю» обумовлених раніше грошових коштів.

Також правоохоронці задокументували 27 фактів збуту обвинуваченим особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу та психотропних речовин.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Головним управлінням Нацполіціцї в АР Крим та м. Севастополі. За матеріалами прокуратури АР Крим та міста Севастополя

Другие новости