ПоддержатьУкраїнська

На Київщині росіянин-нелегал крав ліс (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

На Київщині росіянин-нелегал крав ліс (фото)

У Київській області неподалік селища Луговики прикордонники затримали нелегала з Росії, який разом зі спільниками намагався вкрасти близько трьох кубометрів лісу. Про це повідомила пресслужба ДПСУ.

 Фото: ДПСУ

Зазначається, що прикордонники Житомирського загону зупинили транспортний засіб, який був завантажений деревиною. Під час перевірки документів у трьох осіб, які перебували у вантажному мікроавтобусі, виявилося, що чоловіки не мали жодних дозволів на ліс та його заготівлю. При цьому один зі зловмисників виявився громадянином Росії, який перевищив законні терміни перебування в Україні.

На Київщині росіянин-нелегал крав ліс (фото)
На Київщині росіянин-нелегал крав ліс (фото)

Як повідомляють у ДПСУ, на місце правопорушення викликали співробітників поліції, які вилучили автівку та близько трьох кубометрів кругляку хвойної породи.

Наразі відомо, що на громадянина РФ складено адміністративні документи за статтею про порушення правил перебування в Україні і транзитного проїзду. Рішення за ними приймуть працівники Державної міграційної служби України, передає "ZIK".

Водночас прикордонники направили повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак кримінальних правопорушень за статтями "Крадіжка" та "Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу".

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Миколаєві спалили мікроавтобус.

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских 'Калибров'

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских "Калибров"

Чиновник входит в близкое окружение высшего военно-политического руководства России и возглавляет предприятие, которое является главным производителем крылатых ракет "Калибр"