ПоддержатьУкраїнська

На Кіровоградщині нейтралізували «диверсантів», які намагалися вчинити теракт на військовому об’єкті

StopCor
StopCor

StopCor

На Кіровоградщині нейтралізували «диверсантів», які намагалися вчинити теракт на військовому об’єкті

Декілька диверсійних груп намагалися дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію у Кіровоградській області, вчинити низку диверсій і терактів у місті Знам'янка та проникнути на територію військової частини. За такою легендою працювали силовики у межах міжвідомчих тактико-спеціальних антитерористичних тренувань.

 Фото: Укрінформ

Про це інформує пресцентр СБ України, передає "Інформаційний спротив".

Загалом до спецоперації із нейтралізації «терористів» були залучені співробітники регіональних підрозділів СБУ, Збройних Сил України, Нацгвардії, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, представники місцевої влади.

Силовики своєчасно зреагували та знешкодили імітаційні саморобні вибухові пристрої, завадивши «диверсантам» потрапити на військовий об'єкт.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців умовні злочинці були затримані, а наслідки їх підривної діяльності нейтралізовано.

Керівництво Штабу координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Кіровоградській області проаналізувало кожен етап тренувань і відзначило належний рівень підготовки учасників навчань, йдеться у повідомленні.

Силовикам були також надані додаткові рекомендації щодо підвищення рівня захищеності стратегічних об’єктів регіону та ефективності контрдиверсійної роботи.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, грецька компанія «Сунел» почала виконувати свої зобов‘язання перед українськими будівельниками.

Другие новости