ПоддержатьУкраїнська

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, який вдарив обухом сокири по голові чоловіка

StopCor
StopCor

StopCor

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, який вдарив обухом сокири по голові чоловіка

На Самбірщині поліцейські затримали зловмисника, який поранив сокирою односельчанина.

29 травня у Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району був тяжко травмований місцевий мешканець. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група, а також співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

На місці події поліцейські виявили потерпілого – 60-річного місцевого мешканця. Як встановили правоохоронці, близько 18.00 у чоловіка виник конфлікт із 20-річним односельчанином, під час якого молодший завдав старшому удару обухом сокири по голові, спричинивши тілесні ушкодження. Пораненого чоловіка було госпіталізовано – лікарі діагностували у нього, зокрема, відкриту черепно-мозкову травму.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років, передає "Гал-інфо".

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Другие новости