ПоддержатьУкраїнська

На Львівщині у колонії вбили ув'язненого

StopCor
StopCor

StopCor

На Львівщині у колонії вбили ув'язненого

У Дрогобицькій виправній колонії вбили засудженого. Поліцейські знайшли вбивцю - ним виявився інший засуджений, який відбуває покарання за скоєння вбивства. Про це йдеться в повідомленні на сторінці поліції Львівської області у Facebook, передає "Надзвичайні Новини".

 Фото: 112.ua

Смертельний інцидент стався 27 листопада. Правоохоронцям повідомили про смерть засудженого на території колонії, розташованої у Дрогобичі, і вони виїхали на місце для з'ясування обставин події.

Слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та співробітники інших служб Дрогобицького відділу поліції виявили тіло загиблого 63-річного засудженого з колотими ранами на спині.

Під час проведення слідчих дій, було встановлено, що до вчинення злочину причетний інший засуджений віком 55 років, який відбуває покарання за вбивство.

"За фактом слідчі Дрогобицького відділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років", - йдеться в повідомленні.

У справі призначено відповідні експертизи, досудове розслідування триває.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Вінниці правоохоронці затримали групу наркоторговців.

Другие новости