ПоддержатьУкраїнська

На Миколаївщині затримано іноземця та місцевого мешканця під час спроби контрабанди наркотиків

StopCor
StopCor

StopCor

На Миколаївщині затримано іноземця та місцевого мешканця під час спроби контрабанди наркотиків

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури у ході спецоперації затримано громадянина однієї з країн ЄС та жителя м. Миколаєва під час спроби переміщення через митний кордон України наркотичних засобів з метою їх подальшого збуту в інших країнах (ч. 2 ст. 305, ч. 2 ст. 307 КК України). На даний час вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів.

У зоні митного посту «Ягодин» Волинської митниці під час огляду автомобіля під керуванням іноземця у спеціально виготовлених сховищах, порогах автомобіля виявлено та вилучено 37 пакунків в поліетиленовій плівці з канабісом загальною вагою майже 10 кг.

Окрім того, під час проведення обшуку в гаражі, який перебуває у постійному користуванні жителя м. Миколаєва, виявлено та вилучено 3 пластикові бідони об’ємом 30 літрів кожний та 1 пластиковий бідон об’ємом 35 літрів з особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом.

Триває слідство. Спецоперація проводилась прокуратурою спільно з Управлінням СБУ в Миколаївській області та Держприкордонслужбою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.За матеріалами Миколаївської обласної прокуратури

Другие новости