ПоддержатьУкраїнська

На Вінниччині судитимуть лісничих за привласнення 1 млн 200 тис грн державних коштів

StopCor
StopCor

StopCor

На Вінниччині судитимуть лісничих за привласнення 1 млн 200 тис грн державних коштів

Прокуратурою Вінницької області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника та лісничих державного підприємства Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства, яких підозрюють у заволодінні 1 млн 200 тис грн шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому організованою групою (ч. 3 ст. 28, ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, службові особи лісомисливського господарства, шляхом укладення фіктивних договорів, здійснювали незаконне перерахування коштів державного підриємства фізичним особам-підприємцям за роботи, які фактично не виконувалсь. У подальшому незаконно отримані кошти вказаними підприємцями знімались з банківських карткових рахунків та розподілялись між членами організованої злочинної групи.

Досудове розслідування проводилось слідчими територіального управління ДБР, розташованим у м. Хмельницькому.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.Прес-служба прокуратури Вінницької області

Другие новости