ПоддержатьУкраїнська

На Волині до проєкту «Поліцейський офіцер громади» долучиться ще одна громада 

StopCor
StopCor

StopCor

На Волині до проєкту «Поліцейський офіцер громади» долучиться ще одна громада 

Меморандум про співпрацю та партнерство між поліцією та Дубечненською громадою підписали сьогодні, 17 лютого.  

Дубечненська територіальна громада - перша громада Волині, яка готова взяти участь у проєкті поза конкурсом та самостійно придбає для своїх поліцейських офіцерів службовий автомобіль. 

На Волині до проєкту «Поліцейський офіцер громади» долучиться ще одна громада 

Сьогодні з головою Дубечненської громади Анатолієм Костючиком правоохоронці підписали меморандум про співпрацю та партнерство між територіальною громадою та ГУНП у Волинській області. 

Сергій Козак, заступник начальника ГУНП у Волинській області, зазначив, що поліцейські офіцери виправдали очікування та показали хорошу роботу:

«Спочатку представники громад ставились доволі скептично до проєкту, але зараз і мешканці громад, і місцева влада дуже задоволені працею поліцейських на місцях. Вони живуть своєю роботою, знають жителів населених пунктів, розуміють усі проблеми та всіляко допомагають людям. Одним із показових результатів успішної роботи - розкриття поліцейським офіцером 18 злочинів за пів року на території своєї громади у Володимир-Волинському районі. Це, однозначно, успішний проєкт, який принесе багато користі».  

Голова Дубечненської громади Анатолій Костючик наголосив, що громада виконуватиме всі зобов’язання проєкту, зокрема, йдеться й про купівлю автомобіля та забезпечення належних умов для роботи поліцейських. Він зауважив, що приміщення для поліцейської станції вже належним чином облаштоване. 

Волинська область є однією з перших, що долучилася до реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Нині на території області працює 34 поліцейські офіцери.

Сектор комунікації поліції Волинської області

Другие новости