ПоддержатьУкраїнська

На Волині та Буковині контрабандисти наживаються на безакцизних цигарках

StopCor
StopCor

StopCor

На Волині та Буковині контрабандисти наживаються на безакцизних цигарках

Прикордонники днями запобігли декільком спробам незаконного переміщення контрабандної продукції до Польщі та Румунії на ділянках кордону в межах Волинської та Чернівецької областей.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

"Близько 3 години ночі прикордонний патруль виявив п'ятьох невідомих з пакунками. Вони прямували в бік державного кордону. Помітивши прикордонників правопорушники залишили ношу, де були 28 ящиків цигарок без акцизних марок та гумовий човен з веслами. Одного з контрабандистів було затримано. Ним виявився 21-річний місцевий мешканець с. Грабове Шацького району Волині" - йдеться у повідомленні.

Затриманого притягнуто до відповідальності за порушення прикордонного режиму та складено адміністративні документи для розгляду суду щодо спробу незаконного перетинання державного кордону.

Також черговій спробі переправити сигарети до Румунії завадили прикордонники Чернівецького загону.

"Оглядаючи прилеглу територію поблизу кордону прикордонний наряд відділу "Фальків", натрапив на добре замаскований "схрон" із кількома пакунками обгорнутих чорним поліетиленом цигарок. Підготовлені до подальшої переправи до сусідньої країни тютюнові вироби в кількості 5800 пачок вже цієї ночі "горе-бізнесмени" планували переправити через україно-румунський кордон", - повідомили у прес-центрі.

Тривають заходи з пошуку власників прихованого курива.

Другие новости