ПоддержатьУкраїнська

На Волині затримали посадовицю Головного управління Нацполіції під час одержання 1500 доларів США хабара

StopCor
StopCor

StopCor

На Волині затримали посадовицю Головного управління Нацполіції під час одержання 1500 доларів США хабара

Прокуратура Волинської області спільно з управлінням СБУ в області, слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, та оперативними працівниками Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, викрили під час одержання 1500 дол США неправомірної вигоди заступницю начальника відділу ГУ Нацполіції у Волинській області. Поліцейській повідомлено про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч.3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, вона вимагала і отримала хабар за вирішення питання про повернення громадянину майна, на яке у ході розслідування кримінального провадження було накладено арешт.

Прокурори готують клопотання до суду про обрання правоохоронниці міри запобіжного заходу. Клопотатимуть і про відсторонення її від посади.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Волинської області

Другие новости