ПоддержатьУкраїнська

На Житомирщині посадовця підозрюють у заволодінні понад півмільйона гривень бюджетних коштів

StopCor
StopCor

StopCor

На Житомирщині посадовця підозрюють у  заволодінні понад півмільйона гривень бюджетних коштів

За процесуального керівництва Бердичівської місцевої прокуратури заступнику директора товариства повідомлено про підозру за фактом заволодіння бюджетними коштами та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, товариство відповідно до укладених у 2018-2019 роках договорів, виконувало роботи з будівництва станції знезалізнення та водопровідної мережі у с. Жеребки Чуднівського району. Однак, після закінчення спорудження посадовець відобразив в актах приймання неправдиві відомості щодо обсягу та вартості виконаних будівельних робіт. Внаслідок цього, на підставі підроблених офіційних документів, із бюджету підряднику зайво перераховано 519 тис грн, якими він заволодів, заподіявши збитки територіальній громаді.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Чуднівським відділенням поліції. Перевіряється причетність інших осіб до вчинення кримінального правопорушення.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Другие новости