ПоддержатьУкраїнська

Начальника курсу одного з військових навчальних закладів підозрюють в одержанні 1200 доларів США хабара

StopCor
StopCor

StopCor

Начальника курсу одного з військових навчальних закладів підозрюють в одержанні 1200 доларів США хабара

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України повідомлено про підозру начальнику курсу одного з військових навчальних закладів у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець вимагав 1200 доларів США хабара за сприяння слухачу навчального закладу в навчанні та подальше працевлаштування на офіцерську посаду. Кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час обшуку його автомобіля.

На даний час вирішуються питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Головне управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Другие новости