ПоддержатьУкраїнська

Навчання під "Куполом": ветерани АТО передають досвід молоді

StopCor
StopCor

StopCor

Навчання під 'Куполом': ветерани АТО передають досвід молоді

Громадська організація "Купол" надає допомогу Міністерству оборони – проводить ознайомлювальні заняття зі стрілецькою зброєю для курсантів військового ліцею ім. Богуна. Цей стрілецький центр разом з побратимами ветеран АТО, командир 13-го окремого аеромобільного батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади Олександр Порхун організував після повернення до цивільного життя. Щоправда, не все так легко. Півроку тому проти цих бійців розгорнули справжню інформаційну війну.

Ветеранів звинувачували у псевдопатріотизмі та рейдерському захопленні, але попри всі перепони на своєму шляху їм вдалось відстояти правоту своїх дій. Тепер у колишніх бійців – амбітні плани на майбутнє. 

Навчання під ''Куполом'': ветерани АТО передають досвід молоді

"Звісно ж, важкі роки для України далися взнаки, багато рубежів дійшли до занепаду. Позначається нещадна експлуатація тими людьми, які керували безвідповідально, безалаберно, але тим не менш, на сьогоднішні є ядро людей, які готові досягти великих результатів, є плани, і головне, що є люди", – ділиться голова правління ГО «Купол» Олег Рябченко.

Тож попри конкуренцію та проблеми, які створює їм доброзичливий "сусід", хлопці залишаються незламними Героями, завдяки яким ми зараз живемо мирно. А "Стоп Корупції" обіцяє й надалі слідкувати за розвитком подій у стрілецькому клубі та ділитися з глядачами й читачами новими враженнями.

Більш детально про це дивіться у випуску "СтопКору". 

https://youtu.be/7uGPgF2VJT4

Другие новости