ПоддержатьУкраїнська

Патрульний, який поранив особу під час погоні на Харківщині, постане перед судом

StopCor
StopCor

StopCor

Патрульний, який поранив особу під час погоні на Харківщині, постане перед судом

Прокуратурою Харківської області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно одного з командирів роти Управління патрульної поліції в Харківській області за фактом перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу (ч. 3 ст. 365 КК України ).

За даними слідства, вночі 13 лютого 2020 року екіпажу патрульних поліцейських від громадян надійшла інформація про те, що троє чоловіків розпивають алкогольні напої та мають намір їхати за кермом. Працівники патрульної поліції відреагували на відповідну інформацію та знайшли вказаних громадян і автомобіль. Але водій автомобіля почав тікати від патрульних і не реагував на вимоги зупинитись. Розпочалось переслідування, під час якого з метою зупинки транспортного засобу обвинувачений здійснив 3 постріли в автомобіль, але він зник з місця події. Пізніше з’ясувалося, що водій переслідуваного автомобіля самостійно доставив до лікарні пасажира, який отримав два вогнепальні поранення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Полтаві, оперативний супровід — Харківським управлінням ДВБ Національної поліції України.Пресслужба прокуратури Харківської області

Другие новости