ПоддержатьУкраїнська

Під Харковом підстрелили дитину

StopCor
StopCor

StopCor

Під Харковом підстрелили дитину

На Харківщині у селищі Рогань пострілом був поранений 12-річний хлопчик. Батько доставив сина в лікарню. Стан здоров'я хлопця задовільний. Поліція встановлює особу зловмисника.

 Фото: Главком

Про це "Харків Times" повідомили в пресслужбі Нацполіції області.

"27 серпня о 11:43 через оператора« 102 »в поліцію надійшло повідомлення від харків'янина про те, що під час відпочинку на озері з 12-річним сином вони почули звук, схожий на постріл, після якого помітили у дитини поранення в області плеча", - йдеться в повідомленні.

Батько доставив сина в лікарню. Лікарі діагностували у хлопця кульове поранення плеча середньої тяжкості. За словами медиків, стан здоров'я хлопця задовільний, оперативного втручання не вимагає.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Липецького відділення поліції. Розпочато кримінальне провадження. Зараз поліцейські встановлюють всі обставини і можливих свідків поранення дитини, а також вживають заходів щодо встановлення особи зловмисника і його затримання.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 128 Кримінального кодексу (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає до двох років позбавлення волі.

Другие новости