ПоддержатьУкраїнська

Після втручання "СтопКору" мер Старокостянтинова запросив сторони конфлікту навколо молокозаводу за стіл переговорів

StopCor
StopCor

StopCor

Після втручання 'СтопКору' мер Старокостянтинова запросив сторони конфлікту навколо молокозаводу за стіл переговорів

У міській раді Старокостянтинова розпочався переговорний процес між учасниками конфлікту навколо місцевого молокозаводу. Про це з місця подій повідомляють журналісти «СтопКору».

Окрім того, у мерії планують створити робочу групу щодо вирішення цієї ситуації.

У цьому представників проекту запевнила депутатка обласної ради.

Після втручання ''СтопКору'' мер Старокостянтинова запросив сторони конфлікту навколо молокозаводу за стіл переговорів

«На місці ми поспілкувались із депутаткою облдержадміністрації. Вона зазначила, що необхідно з'ясувати всі деталі справи, вислухати думки всіх сторін. За її словами, головне – відстояти права громадян та добитися повернення законних коштів. Політикиня запевнила, що в облдержадміністрації буде створена робоча комісія, що й займеться вирішенням даного конфлікту», – розповіли журналісти «СтопКору».

Після втручання ''СтопКору'' мер Старокостянтинова запросив сторони конфлікту навколо молокозаводу за стіл переговорів

Додамо, що раніше «СтопКор» дізнався, що акція, у ході якої невідомі блокують роботу молокозаводу у Старокостянтинові – несанкціонована. Про це «СтопКору» заявив міський голова. Мер зазначив, що міська рада не отримувала повідомлень про акцію.

«Приїхав мер! Пояснює, що акція незаконна, повідомлення про акцію міська рада не отримувала!

А попри все, наразі робота заводу зупинена. Працівники намагаються також відстояти свої права. У них вже 2 дні простоюється робота.

Як зазначають представники кооперативу, з молокозаводом перестали працювати ще з жовтня і кошти за останні 3 місяці співпраці (серпень, вересень, жовтень) не були виплачені. А наразі вже майже півроку проводяться перемови щодо повернення коштів, та як зазначають представники кооперативу – результатів немає. Хоча керівництво заводу активно йде на конструктив», – передають з місця подій журналісти «СтопКору».

Другие новости