ПоддержатьУкраїнська

Погода в Україні на п'ятницю, 27 квітня

StopCor
StopCor

StopCor

Погода в Україні на п'ятницю, 27 квітня

У п'ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність. На всій частині країни буде дощова погода. У східних, південних областях, у Криму та в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +5...+18 градусів, удень +13...+26. Вітер змінних напрямків, переважно західний, південний, південно-західний, північно-східний і північно-західний, 1-7 м/с.

У північних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +9...+12 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +13...+17. Вітер західний, північно-західний, південно-західний, північно-східний і північний, 1-6 м/с.

У південних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. У Миколаївській області можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть +11...+15 градусів, удень повітря прогріється до +18...+24. Вітер переважно південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-7 м/с.

У Криму буде хмарно з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +12...+18 градусів. Денна буде коливатися від +21 до +26. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У східних областях — хмарна погода з проясненнями. У більшій частині регіону без опадів. Уночі градусники покажуть +11...+12, денна температура повітря складе +22...+25 градусів. Вітер переважно західний, південно-західний, південно-східний та південний, 1-6 м/с.

У західних областях — хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +5...+9 градусів, удень підніметься до +13...+19. Вітер північно-східний, північно-західний, західний, південно-західний і північний, 1-4 м/с.

У Карпатах — хмарна погода. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі +8...+13, вдень +15...+18 градусів. Вітер західний, північно-західний, північно-східний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +10...+13 градусів, удень — від +17 до +20. Вітер північний, північно-східний і північно-західний, 1-6 м/с.

Другие новости