ПоддержатьУкраїнська

Погроза вибухом у банку в центрі Києва - затриманому повідомлено про підозру

StopCor
StopCor

StopCor

Погроза вибухом у банку в центрі Києва - затриманому повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокуратури м. Києва особі повідомлено про підозру у вчиненні терористичного акту, тобто погрозі вибухом, який створює небезпеку для життя людей (ч. 1 ст. 258 КК України).

За даними слідства, громадянин Узбекистану 3 серпня 2020 року, перебуваючи у приміщенні "Універсал банк", розташованому у бізнес-центрі на вул. Богдана Хмельницького у м. Києві, погрожував вибухом. У ході спецоперації правоохоронці затримали чоловіка у приміщенні банку. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відповідне клопотання скеровано на розгляд до Печерського районного суду м. Києва.

Слідство встановлює мотиви скоєння злочину. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Головного управління СБУ в м. Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Другие новости