ПоддержатьУкраїнська

Поліцейські Маріуполя розшукали підозрюваного у грабежі

StopCor
StopCor

StopCor

Поліцейські Маріуполя розшукали підозрюваного у грабежі

Зловмисник вихопив сумку з майном  у жінки, яка відпочивала на літньому майданчику кафе. Правоохоронці розшукали його протягом 15 хвилин. Грабіжнику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Поліцейські Маріуполя розшукали підозрюваного у грабежі

На лінію 102 зателефонувала місцева мешканка та повідомила, що стала жертвою грабіжника. За словами заявниці, вона перебувала на літньому майданчику кафе, як раптом невідома особа схопила з її стільця сумку та втекла.

Оперативники встановили прикмети підозрюваного та почали його пошуки. Вже за лічені хвилини на одній з вулиць підозрюваного виявили патрульні поліцейські та передали працівникам Центрального відділу поліції.

Зловмисником виявився місцевий мешканець 1987 року народження із кримінальним минулим. 

Він зізнався у скоєному та повідомив, що викрадену сумку він викинув по дорозі, а гроші в сумі 900 доларів та кілька тисяч гривень залишив собі. Речові докази вилучено.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1. ст. 186 Кримінального Кодексу України «Грабіж».

Поліція звертається до громадян: Якщо вас пограбували, постарайтеся не втратити самоконтроль і запам'ятати будь-які особливості одягу, зовнішності, мови, поведінки нападників, а потім терміново, не зволікаючи, повідомте про подію за номером  102 або зверніться до найближчого відділу чи відділення поліції. Чим швидше інформація надійде до правоохоронців, тим більше шансів, що грабіжника буде затримано, а викрадене майно  повернено.

Центральний відділ поліції

Донецької області

Другие новости