ПоддержатьУкраїнська

Поліцейські встановили осіб, які до смерті забили чоловіка в Бахмуті

StopCor
StopCor

StopCor

Поліцейські встановили осіб, які до смерті забили чоловіка в Бахмуті

Скривавлене тіло невідомого чоловіка виявили поблизу центрального ринку міста. А вже наступного дня підозрювані надавали свідчення у відділі поліції – результат чіткої оперативної комбінації оперативників карного розшуку Бахмута.

Поліцейські встановили осіб, які до смерті забили чоловіка в Бахмуті

Зранку 19 січня до поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки, яка знайшла в недобудові біля ринку труп. Слідчо-оперативна група поліції виявила на тілі чоловіка ознаки насильницької смерті.

Поліцейські розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів, у яких було задіяно і кінолога зі службовою собакою. Правоохоронці взяли до уваги найменші деталі, які відшукали на місці, опитали свідків, переглянули записи з камер відеоспостереження, розташованих поряд із місцем злочину. Розшуковці встановили особу загиблого - ним виявився 40-річний місцевий мешканець.

Вже наступного дня поліція з’ясувала хід подій та викрила підозрюваних у вбивстві – жителів Бахмута 16 та 19 років. Їх було знайдено за місцем мешкання.

Зловмисники пояснили, що напередодні вони зайшли до покинутого приміщення, де побачили потерпілого. Між чоловіками почався конфлікт, який переріс у бійку. Завдавши ударів по різним частинам тіла, фігуранти покинули чоловіка помирати.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років. Досудове розслідування триває.

Фігурантам повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання щодо обрання спільникам запобіжного заходу.

Другие новости