ПоддержатьУкраїнська

Посадовця вугледобувного підприємства на Луганщині судитимуть за заволодіння бюджетними коштами

StopCor
StopCor

StopCor

Посадовця вугледобувного підприємства на Луганщині судитимуть за заволодіння бюджетними коштами

Прокуратура Луганської області направила до суду обвинувальний акт стосовно керівника підрозділу державного вугледобувного підприємства за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненим за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 191 КК України).

За даними слідства, посадовець спільно з невстановленою особою організував злочинну схему виведення грошових коштів із власності підприємства шляхом уникнення тендерних процедур та закупівлі необхідного шахтного обладнання за значно завищеною ціною у підприємства-посередника. Незаконними діями державному підприємству спричинено шкоду на понад 100 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Головного управління Національної поліції в Луганській області.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.Прес-служба прокуратури Луганської області

Другие новости