ПоддержатьУкраїнська

Представники NewsOne бойкотують Нацраду – подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

Представники NewsOne бойкотують Нацраду – подробиці

Секретаріат Нацради з питань телебачення і радіомовлення не вручив телеканалу NewsOne запрошення на сьогоднішнє засідання щодо розгляду результатів перевірки діяльності каналу. Про це сказав під час засідання один з членів Нацради Сергій Костинський, передає "Укрінформ"

Представники NewsOne бойкотують Нацраду – подробиці

Представники каналу вже не вперше відмовляються приймати повідомлення від Нацради. За словами Костинського, ліцензіат не отримує листів ані електронною, ані кур'єрською поштою – вони просто повертаються відправникам за неможливістю вручення адресату. Оголошення про засідання, окрім того, були опубліковані на офіційному сайті Ради та на її сторінці у Facebook, а юристові NewsOne інформацію повідомили й телефоном. Проте жоден представник телеканалу на засідання не з'явився.

У зв’язку з цим, розгляд результатів перевірки щодо ворожої діяльності каналу перенесли на 5 вересня. Як пояснив Костинський, Нацрада хоче, щоб все було здійснено з дотриманням закону, а ліцензіат мав змогу бути присутнім на засіданні та захистити себе.

Нагадаємо, 9 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила перевірку телеканалу NewsOne на підставі оголошеного раніше телемосту з "Росія 24". Нацрада провела моніторинг ефірів каналу та виявила факти заклику до розв'язання війни, агресивну риторику щодо України та мову ворожнечі.

Другие новости