ПоддержатьУкраїнська

Російські військові на Донбасі почали масово "хворіти"

StopCor
StopCor

StopCor

Російські військові на Донбасі почали масово 'хворіти'

Військовослужбовці підрозділів морської піхоти збройних сил РФ у Новоазовську почали масово ухилятися від участі в бойових діях, скаржачись на поганий стан здоров'я.   

Про це розповіли в прес-службі ГУР.

"Через небажання брати участь у бойових діях особовий склад 9 окремого штурмового полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ імітує погане самопочуття та масово звертається до медичної служби зі скаргами на стан здоров'я", - йдеться в повідомленні.

Розвідники розповіли, що через високий рівень "захворюваності" боєздатність окремих підрозділів полку знаходиться на низькому рівні. Російське військове командування на Донбасі висловило недовіру до працівників медичної служби та звинувачує їх в корупції.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Новоазовську в лікарню потрапило 20 морпіхів бойовиків "ДНР" через конфлікти зі спецназом "МВС ДНР" "Бастіон". Також з'ясована ціль прибуття спецпризначенців на південь Донеччини.

Нагадуємо, командири підрозділів збройних сил РФ, які прибули на Донбас після ротації почали активно збагачуватись коштом підлеглих та населення. Також на Луганщині почало активно зростати невдоволення серед військових РФ.

Другие новости