ПоддержатьУкраїнська

Руйнація чи корупція: у Дніпрі активісти звернулись до голови ОДА через щойно відремонтовану дорогу

StopCor
StopCor

StopCor

Руйнація чи корупція: у Дніпрі активісти звернулись до голови ОДА через щойно відремонтовану дорогу

18,5 кілометрів – саме такий відрізок дороги у селі Богданівка на Дніпропетровщині нещодавно відремонтувала Дорожньо-будівельна група компаній"УПС". Після ремонту автошлях почав швидко руйнуватись. Комісія з області звинувачує Укравтодор та Укртрансбезпеку. Громадські активісти пішли до голови Дніпропетровської області через підозри у неналежному виконанні підряду з боку будкомпанії. Про це повідомляють у місцевому офісу "Стоп корупції". 

 Громадські активісти звернулись до голови Дніпропетровської області

"Ми просимо керівництво області розібратися у вищевикладеній ситуації та взяти під особистий контроль призначення у визначеному законодавством порядку та проведення перевірки щодо належності стандартам якості виконання будівельних робіт (будівельного підряду) Дорожньо-будівельною групою компаній "УПС" під час здійснення капітального ремонту місцевих доріг в селі Богданівка Павлоградського району Дніпропетровської області.

А також просимо, щоб під час перевірки врахували позицію голови обласної комісії Віктора Романенка щодо протиправної бездіяльності посадових осіб Укртрансбезпеки та Укравтодору, що призвела до руйнації щойно відремонтованих автодоріг, зокрема в селі Богданівка Павлоградського району Дніпропетровської області", – зазначив голова місцевого осередку "Стоп корупції" Артем Мірошниченко.

Додамо, що за даними "СтопКору", у Дніпрі склалась патова ситуація із ремонтом комунального майна. Тендери на ремонти ключових об'єктів у місті проводять за непрозорими процедурами, а перемогу у конкурсах підозріло отримують фірми з орбіти родини Мішалових.

Другие новости