ПоддержатьУкраїнська

Шахраїв, які обіцяли працевлаштування у НАБУ, триматимуть під вартою

StopCor
StopCor

StopCor

Шахраїв, які обіцяли працевлаштування у НАБУ, триматимуть під вартою

Солом'янський районний суд м. Києва обрав запобіжний захід трьом особам, затриманим за фактом шахрайства та обіцянки за хабар працевлаштувати в НАБУ.

Двох зловмисників триматимуть під вартою, третій знаходитиметься під домашнім арештом із можливістю застосування електронного засобу контролю (носінням електронного браслету), інформує прес-служба НАБУ.

Як повідомили у відомстві, напередодні вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15, ч.3 ст.190, ч.4 ст.27, ч.3 ст.369 ("Закінчений замах на заволодіння чужим майном у великому розмірі шляхом обману (шахрайство), підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі, вчинене за попередньою змовою групою осіб").

Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, 1 листопада Управління внутрішнього контролю Національного антикорупційного бюро спільно з прокурорами САП викрили групу з трьох осіб, які за винагороду у розмірі 10 тис. дол. (близько 260 тис. грн), вводячи в оману, обіцяли кандидату на посаду детектива Бюро сприяння у працевлаштуванні.

Другие новости