ПоддержатьУкраїнська

Систематичні хабарі на митному пості «Солотвино» - ДБР викрило посадовців митниці

StopCor
StopCor

StopCor

Систематичні хабарі на митному пості «Солотвино» - ДБР викрило посадовців митниці

Слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, викрили злочинну схему систематичного одержання неправомірної вигоди службовими особами митного поста «Солотвино».

За попередньою інформацією, службові особи митного поста у змові із двома цивільними особами систематично отримували неправомірну вигоду від громадян за безперешкодне проходження митних формальностей автомобілями з іноземною реєстрацією, які ввозились на територію України.

В ході проведення слідчих дій задокументовано неодноразові факти надання неправомірної вигоди у сумі 650 Євро за кожен ввезений автомобіль.

Слідчі ДБР провели обшуки на митному пості «Солотвино», за місцями проживання та в автомобілях службових осіб митного поста, а також цивільних осіб-співучасників схеми, під час яких вже вилучено частину неправомірної вигоди, а також речі та документи, що свідчать про вчинення кримінального правопорушення.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Ужгородського гарнізону. Оперативний супровід - УСБУ у Закарпатській області.

Другие новости