ПоддержатьУкраїнська

Столичні правоохоронці встановлюють обставини стрілянини по вулиці Ямській (ОНОВЛЕНО)

StopCor
StopCor

StopCor

Столичні правоохоронці встановлюють обставини стрілянини по вулиці Ямській (ОНОВЛЕНО)

Потерпілих немає. Наразі на місці події працюють правоохоронці, проводять першочергові слідчі дії.

Сьогодні близько 16-ї години до поліції Києва надійшло повідомлення про стрілянину у Голосіївському районі по вулиці Ямській. На виклик негайно виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

За попередньою інформацією, група осіб приїхала на автомобілі до будівельного майданчика та почала стріляти у повітря, після чого з місця події втекли. Постраждалих немає.

Для затримання правопорушників у столиці введено спеціальну поліцейську операцію.

Наразі на місці події працюють правоохоронці, встановлюють обставини події. На даний час матеріали належним чином зареєстровані у територіальному підрозділі, після встановлення обставини події буде надана правова кваліфікація.

ОНОВЛЕНО

У ході проведення спеціальної поліцейської операції правоохоронці затримали два автомобілі, на яких втекли зловмисники з місця події. Одну із автівок поліцейські затримали на території  столиці, а іншу за межами Києва затримали наряди поліції Київської області. Із особами, які в них знаходилися проводяться процесуальні дії та встановлюється їх причетність до вчинення вищезазначених подій.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Голосіївського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють усі обставини та мотиви цього кримінального правопорушення.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір'якова

Другие новости