ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" оприлюднив факти корупції у Держпродспоживслужбі Хмельниччини

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' оприлюднив факти корупції у Держпродспоживслужбі Хмельниччини

Активісти хмельницького обласного осередку дізнались про махінації в Дунаєвецькому підрозділі Держпродспоживслужби. Працівник служби перебував півроку на заробітках закордоном, проте продовжував отримувати зарплату в Україні.

Своїми діями чиновник завдав державі збитків на 20 тисяч гривень. Про це стало відомо активістам з хмельницького осередку "Стоп корупції".

''СтопКор'' оприлюднив факти корупції у Держпродспоживслужбі Хмельниччини

"Держпродспоживслужба. Василь Грушко. Чисто факти.

Василь Пилипович, Ви громадськості на камеру клялись, обіцяли ну і так далі, що в таких випадках доречне. В травні хмельницький обласний осередок "СтопКору" дізнався про махінації в Дунаєвецькому підрозділі Держпродспоживслужби.

Ваш підлеглий, знаходячись у минулому році 2 місяці та фактично 4 місяці цього року (разом – півроку) на заробітках за кордоном, отримував зарплатню в службі, ніби він знаходився на робочому місці, стаж нараховувався. Збиток державі завдано понад 20000 грн. Порушено кримінальну справу.

Перше питання – це вже при Вашому керівництві, шановний. Друге питання – чому ми дізнались, що робиться в службі, а Ви – ні?

До того ми дізнались про махінації з платними послугами в тому ж районі. Навіть дізнались, як саме Ваші підлеглі зам’яли кримінальну справу. Ми – так. Ви – ні. Ви дізнались від нас.

Ще до того ситуація зі службовою підробкою по Ярмолинцях. Ну, це Ви знали. Але проситься два запитання:

  1. А що Ви зробили? Як відреагували? Хто покараний? Хто відповів по Закону? Ну хоча б звільнено кого?
  2. І друге, основне – а нащо нам такий неефективний керівник в області? Ви вже себе проявили. Не з кращого боку. То що – пілотний проект провалився? Іспитовий термін не вдався? То може на вихід, Василю Пилиповичу?", – написав голова хмельницького осередку "Стоп корупції" Артур Сторожук.
  3. Другие новости