ПоддержатьУкраїнська

Судимому мешканцю Черкаського загрожує до двох років позбавлення волі за домашнє насильство відносно літньої матері

StopCor
StopCor

StopCor

Судимому мешканцю Черкаського загрожує до двох років позбавлення волі за домашнє насильство відносно літньої матері

Поліцейські офіцери громади неодноразово притягували 62-річного чоловіка до адміністративної відповідальності. Після чергового факту було відкрито кримінальне провадження.

Поліцейським Черкаської територіальної громади (поблизу Слов’янська) неодноразово надходили скарги від 84-річної мешканки селища. Жінка розповідала, що її син у нетверезому вигляді постійно влаштовує їй скандали, ображає та іноді навіть застосовує фізичну силу.

На кожне таке повідомлення правоохоронці реагували належним чином. Протягом грудня та січня відносно чоловіка двічі складалися протоколи за ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Проте ані профілактична робота, ані призначені громадські роботи не змусили 62-річного порушника змінити свою поведінку. До речі, раніше він вже мав проблеми із законом.

Після надходження третьої скарги співробітники поліції розпочали досудове розслідування за ст. 126-1 "Домашнє насильство" Кримінального кодексу України. Її санкції передбачають арешт на строк до шести місяців, до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на строк до двох років.

Другие новости