ПоддержатьУкраїнська

У Дніпрі знайшли тіла трьох хлопців – ЗМІ

StopCor
StopCor

StopCor

У Дніпрі знайшли тіла трьох хлопців – ЗМІ

У Дніпрі на вулиці Данила Галицького в одній із квартир правоохоронці знайшли мертвими трьох хлопців у віці 17, 18 та 19 років, недалеко від тіл була незрозуміла передсмертна записка.

 Фото: Нацполіція

Молодих хлопців знайдено мертвими у багатоповерхівці, розташованій за адресою вул. Данила Галицького, 83, у четвер, 30 липня, пише "dnepr.express", посилаючись на свої джерела, передає "Главред".

За даними видання, два тіла знаходилися на ліжку, а одне – на підлозі, на них при поверхневому огляді не знайдено сліди насильницької смерті.

"...мешканці багатоповерхового будинку... звернулися в поліцію та повідомили, що у їхньому під'їзді з однієї квартири упродовж вже двох-трьох днів йде неприємний запах. Прибулі на місце виклику правоохоронці виявили у квартирі три трупи чоловіків зі слідами сильного розкладання", – наголошується у матеріалі.

Також у кімнаті, в якій були тіла, знайшли пляшки з наркотичною речовиною, на столі знайдено залишки білої речовини, схожої на наркотичну, а біля столу знаходилися сліп-пакети з прозорою речовиною.

Пізніше поліція з'ясувала, що знайдений мертвим 18-річний хлопець – мешканець квартири.

Другие новости