ПоддержатьУкраїнська

У Миколаєві двом поліцейським повідомлено про підозру у хуліганстві

StopCor
StopCor

StopCor

У Миколаєві двом поліцейським повідомлено про підозру у хуліганстві

Під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Миколаєві, повідомлено про підозру старшому інспектору взводу і старшині групи роти поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції в Миколаївській області у хуліганстві (ч. 4 ст. 296 КК України).

За даними слідства, у березні 2020 року поліцейські в стані алкогольного сп'яніння вирішили справити природні потреби біля автомобіля у дворі. Двоє громадян, які спостерігали за ними з балкону, зробили зауваження, на що правоохоронці відповіли нецензурною лайкою і вимагали, щоб ті вийшли на вулицю. Коли один з них вийшов, правоохоронці почали його бити. Після того, як потерпілий спробував втекти, вони зробили не менше трьох пострілів з вогнепальної зброї «Форт-16Р» калібру 9 мм.

Потерпілому заподіяно легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров'я.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.Пресслужба прокуратури Миколаївської області

Другие новости