ПоддержатьУкраїнська

У Покровську поліцейські вилучили зброю у літнього чоловіка

StopCor
StopCor

StopCor

У Покровську поліцейські вилучили зброю у літнього чоловіка

Місцевий житель зберігав у своїй квартирі сім одиниць стрілецької зброї, понад 300 набоїв та чотири одиниці холодної зброї військових зразків. За фактом незаконного зберігання боєприпасів відкрито кримінальне провадження.

У Покровську поліцейські вилучили зброю у літнього чоловіка

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції Покровського районного управління прибули до квартири 73-річного чоловіка за викликом медиків.

Під час розмови з власником оселі поліцейські встановили, що чоловік без відповідного дозволу зберігає вдома зброю та боєприпаси.

Під час проведення огляду спальної кімнати було вилучено три пістолети, чотири револьвери, 340 набоїв різного калібру та чотири штик-ножі.

Відносно власника арсеналу відкрито кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. В разі доведення вини, власнику нелегальної зброї загрожує позбавлення волі строком до семи років.

В ході перевірки співробітники поліції встановили, що порушник є родичем сімейного дебошира, у якого днями поліцейські теж вилучили нелегальну зброю.

Поліцейські нагадують: якщо Ви маєте інформацію щодо можливого нелегального зберігання зброї, боєприпасів та вибухівки, негайно повідомляйте про це на лінію 102. Не зберігайте у себе знайдені боєприпаси. Бережіть своє життя і життя оточуючих.

Другие новости