ПоддержатьУкраїнська

У столиці блогерці повідомили про підозру у переслідуванні та залякувані слідчої

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці блогерці повідомили про підозру у переслідуванні та залякувані слідчої

Поліція Київської області повідомила про підозру блогерці. За версією слідства, вона упродовж двох місяців переслідувала слідчу Києво-Святошинського відділу поліції та намагалась її залякати. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області, передає "Суспільне".

 Фото: Нацполіція

Як повідомляють у поліції, під час досудового розслідування, слідча повідомила про підозру 32-річному мешканцю Києво-Святошинського району за статтею "Хуліганство" ККУ.

"Однак, коли про це дізналась дружина підозрюваного, вирішила будь-яким чином перешкодити службовій діяльності працівника поліції – навіть, погрожувала "магічними здібностями", аби добитися прийняття незаконного рішення", – йдеться у повідомленні.

За версією слідства, після цього жінка почала психологічно тиснути та надсилати на особистий номер мобільного телефону текстові та голосові повідомлення із погрозами життю і здоров’ю працівника поліції, ображаючи її честь та гідність та членів її сім'ї.

https://www.facebook.com/pol.kyivregion/posts/3568593936529086

Наразі 31-річній жінці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 343 "Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, судового експерта, працівника державної виконавчої служби, приватного виконавця" ККУ.

Якщо вину жінки доведуть, то їй загрожуватиме покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до трьох місяців.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, на Дніпропетровщині виготовляли сурогатний алкоголь.

Другие новости