ПоддержатьУкраїнська

У Вінниці правоохоронці затримали групу наркоторговців (фото, відео)

StopCor
StopCor

StopCor

У Вінниці правоохоронці затримали групу наркоторговців (фото, відео)

У Вінниці затримали злочинне угрупування, яке займалося виготовленням наркотичних речовин в гаражних приміщеннях. Відомо, що незаконним бізнесом вони займалися вже доволі тривалий час. Під час затримання вони намагалися знищити речові докази. Про це повідомляє "Преса Вінниці" з посиланням на Відділ комунікації поліції Вінницької області

 Фото: Нацполіція

На околиці Вінниці затримали 4-х зловмисників. Згідно із попередніми даними чоловіки ретельно приховували те, що займалися підпільним наркобізнесом. Входи до приміщень були обладнані камерами відео нагляду. Побачивши правоохоронців, вони хотіли знищити всі докази, один із них намагався проковтнути пакетик з амфетаміном.

Провівши обшук, працівники поліції вилучили пакети з амфетаміном, канабісом, ампули з порошкоподібною речовиною, електронні ваги, банківські картки та інші речові докази злочинної діяльності.

 Фото: Нацполіція
 Фото: Нацполіція
 Фото: Нацполіція

https://youtu.be/lXD0yXMGvFE

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає до позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Запоріжжі правоохоронці затримали наркоторговця, котрий збував небезпечні наркотичні речовини.

Другие новости