ПоддержатьУкраїнська

В Одесі поліцейські затримали кіровоградця за підозрою у спричиненні смертельних тілесних ушкоджень луганчанину

StopCor
StopCor

StopCor

В Одесі поліцейські затримали кіровоградця за підозрою у спричиненні смертельних тілесних ушкоджень луганчанину

Внаслідок непорозуміння, яке виникло між чоловіками під час випадкової зустрічі, зловмисник так жорстоко побив потерпілого, що той, не повертаючись до свідомості, за кілька днів помер у лікарні.

Про виявленого на вулиці Мечникова 31-річного чоловіка із чисельними травмами голови до поліції повідомили медики. Правоохоронці за декілька годин встановили особу правопорушника і з’ясували: вночі в одному зі скверів 23-річний молодик з Кіровоградщини разом із дружиною та приятелем вживали спиртні напої. Раптом до нього з проханням підпалити цигарку підійшов луганчанин, який ішов повз, і спалахнув конфлікт.

«За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, фігуранту повідомили про підозру за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. Зараз слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує від семи до десяти років позбавлення волі», - повідомив начальник відділу поліції №2 Одеського районного управління поліції №1 Вячеслав Барба.

Одеське районне управління поліції № 1

Другие новости