ПоддержатьУкраїнська

Вбили чоловіка, щоб викрасти його іномарку і погасити кредити: у Києві затримали злодіїв

StopCor
StopCor

StopCor

Вбили чоловіка, щоб викрасти його іномарку і погасити кредити: у Києві затримали злодіїв

У Києві правоохоронці затримали молодиків, які вбили рибалку, щоби заволодіти його автомобілем і погасити кредити.

Про це повідомили в столичній поліції, передає "ZIK".

Так, спочатку зловмисники вдарили потерпілого ножем, потім кинули у воду і втопили.

Коли чоловік перестав подавати ознаки життя вони перенесли тіло в його ж автівку, вивезли на пустир і закопали в ямі, яку заздалегідь підготували.

Зазначається, що про зникнення чоловіка повідомила його жінка, яка і звернулася до поліції - вона розповіла, що її чоловік поїхав на своїй автівці на риболовлю та не повернувся, а його телефон був вимкнений.

За словами начальника поліції Києва Андрія Крищенка, під час розшукових заходів оперативники переглянули камери відеоспостереження, встановлені в рамках програми "Безпечне місто" і знайшли "Опель", на якому зник чоловік.

"Ми відстежили, що машина перебуває на території Київської області. Однак, коли показали дружині фото їхньої іномарки, вона заперечила, що за кермом перебував її чоловік. Тоді ми встановили особу водія і опитали його. Він повідомив, що "Опель" купив кілька днів тому у товариша за 1800 доларів США", - сказав начальник столичної поліції.

Згодом оперативники розшукали чоловіка, який її продав і вийшли на слід двох молодиків, які виявилися причетними не тільки до продажу іномарки, а й до зникнення власника машини.

"Нам стало відомо, що цей дует до злочину готувався заздалегідь і навіть розподілив ролі. Обравши безлюдне місце, побачили самотнього рибалку, а біля нього – автівку. Отриману від продажу авто валюту обміняли у ломбарді та на ці гроші погасили свої кредити", - додав Крищенко.

Відомо, що зловмисникам загрожує від 15-ти років позбавлення волі до довічного ув'язнення з конфіскацією майна.

Вбили чоловіка, щоб викрасти його іномарку і погасити кредити: у Києві затримали злодіїв

Другие новости