ПоддержатьУкраїнська

Великоновосілківські поліцейські знайшли неповнолітню дівчину, яка пішла з дому

StopCor
StopCor

StopCor

Великоновосілківські поліцейські знайшли неповнолітню дівчину, яка пішла з дому

14-річна дівчина вирішила поїхати в гості до сусідньої області, тому потайки втекла від батьків. Співробітники кримінальної поліції за лічені години знайшли та повернули її додому.

Сьогодні зранку до поліції звернулись схвильовані батьки з повідомленням про зникнення їхньої дитини. Прокинувшись, вони виявили, що доньки немає вдома. Раніше дівчинка без дозволу ніколи не залишала домівку.

На пошуки неповнолітньої було задіяно співробітників кримінальної поліції, орієнтовано блокпости, всі авто- і піші патрулі.

У результаті оперативних заходів за кілька годин співробітники кримінальної поліції знайшли дитину та повернули в родину. Дівчина зізналася, що пішла з дому, оскільки збиралася поїхати до своєї знайомої в Запоріжжя. Саму її батьки в жодному разі не відпустили б, тому втікачка вирішила поїхати без дозволу. За час перебування неповнолітньої без нагляду дорослих правопорушень відносно неї вчинено не було.

Поліція звертається до громадян: якщо у вас пропала дитина, одразу повідомляйте за номером 102. Це допоможе оперативно її розшукати та не допустити непоправних наслідків.

Другие новости