ПоддержатьУкраїнська

Викликав швидку і вразив фельдшера електрошокером: у Черкасах заспокоювали підлітка

StopCor
StopCor

StopCor

Викликав швидку і вразив фельдшера електрошокером: у Черкасах заспокоювали підлітка

У Черкасах 17-річний хлопець викликав швидку і вразив фельдшера електрошокером. Про це повідомили в Обласному центрі екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Черкаської облради, передає "112.ua".

 Фото: bigmir.net

"Вчора близько 20:00 17-річний хлопець викликав собі швидку, скаржився на "біль у серці"... На виклику 21-річна фельдшер зробила ЕКГ і виміряла тиск пацієнтові. Медичні маніпуляції молодик супроводжував нецензурною лексикою. Його скарги не підтвердилися. Тому медпрацівник пояснила хлопцеві, що для госпіталізації причин немає. Він почав сперечатися з медиком і (своєю) бабусею, розкидаючи всі речі, які потрапляли під руку. Вхідні двері були зачинені, фельдшер не могла вийти. Коли ж хлопець почав кулаками трощити все і витягнув електрошокер, дівчина насправді злякалася. Він ударив бабусю, на фельдшера припав удар електрошокером. До того ж обіцяв ще вийти "вбити водія швидкої і розтрощити й автомобіль", - йдеться в повідомленні.

Дівчина повідомила диспетчеру про напад і попросила допомоги. Було викликано Державну службу охорони і поліцію.

Наразі фельдшерка перебуває в кардіологічному відділенні третьої Черкаської міської лікарні. Після нападу у неї було порушення серцевого ритму, піднявся тиск і під час зняття ЕКГ дівчина знепритомніла. Наслідки ураження електрострумом вона може відчувати ще кілька днів.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, в Одесі чоловік вбив знайомого і ховав тіло на балконі 8 днів.

Другие новости

На Волыни обнаружили двух водителей, управлявших транспортом с поддельными документами

На Волыни обнаружили двух водителей, управлявших транспортом с поддельными документами

Во время обычной проверки документов в Ковеле полицейские столкнулись с неожиданной находкой — поддельным водительским удостоверением, которое стало первым из двух случаев этого дня на Волыни