ПоддержатьУкраїнська

Водій Volkswagen вперше дав свідчення у справі про смертельну аварію в Харкові

StopCor
StopCor

StopCor

Водій Volkswagen вперше дав свідчення у справі про смертельну аварію в Харкові

Другий учасник резонансної дорожньо-транспортної пригоди з п'ятьма загиблими в центрі Харкова Геннадій Дронов вперше прокоментував аварію.

Водій Volkswagen Touareg оприлюднив заяву через свого адвоката Сергія Перепелицю, передає "Діалог.UA".

Чоловік повідомив, що в момент зіткнення з другим позашляховиком отримав травми, які перешкодили йому дати пояснення події раніше. За словами Дронова, виїжджаючи на перехрестя вулиці Сумської та провулка Мечникова, він їхав на зелений сигнал світлофора.

Бізнесмен запевняє, що уникнути зіткнення не міг – він просто не бачив авто Зайцевої, яке наближалося на величезній швидкості.

Нагадаємо, 18 жовтня після зіткнення Volkswagen Touareg і Lexus другу машину відкинуло на пішоходів на світлофорі. Позашляховик зім'яв людей, загинули п'ятеро жертв ДТП, ще шестеро з важкими травмами потрапили до лікарні. За кермом Lexus знаходилася 20-річна Олена Зайцева.

Суд заарештував підозрювану на 60 діб, до 16 грудня. Дівчина спочатку відмовилася давати свідчення, однак на суді стало відомо, що в її крові виявили опіати. Нардеп Антон Геращенко заявив, що автоледі брала участь в гонках в межах міста.

Сім'я Зайцевої наполягає на тому, що Volkswagen створив їй небезпеку й став причиною трагедії.

Другие новости