ПоддержатьУкраїнська

Вогонь встиг знищити 25 павільйонів: у Харкові горить торговельний центр (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Вогонь встиг знищити 25 павільйонів: у Харкові горить торговельний центр (відео)

У Харкові, на території торговельного центру "Барабашово" триває пожежа - із вогнем борються близько сотні пожежників та 15 відділень рятувальників. Як передає "RegioNews", про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

 Фото: ДСНС

Так, повідомлення про пожежу надійшло о 02:39 - горіли торговельні павільйони на майданчику з боку вул. Проспектної. Загоряння виявила охорона об'єкту. На той момент вогонь встиг охопити зо 2 десятки павільйонів. Вночі вони були зачинені, людей там не було.

Вказується, що вже за 10 хвилин за підвищеним номером виклику на місце прибули 4 відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах. На той момент вогонь вирував вже на площі 1000 кв.м. Керівник гасіння пожежі негайно підвищив рівень складності пожежі до 3-го, а прибулий на місце події штаб пожежогасіння, який прийняв керівництво на себе, — до 4-го.

Загалом у гасінні пожежі беруть участь 15 відділень рятувальників на автоцистернах, а також 6 автомобілів спеціального призначення. Крім того, працюють 2 автоцистерни навчального підрозділу. Всього задіяні близько 100 чоловік особового складу. Рятувальники розгорнули рукавні лінії та подали в осередок пожежі 12 пожежних стволів. Також був організований захист сусідніх павільйонів. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати у апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання.

"Локалізація пожежі відбулась о 04:17. Наразі на місці події продовжують працювати сили ДСНС. Постраждалих немає. Причина виникнення пожежі з'ясовується", - резюмували у ДСНС.

Зазначається, що вогонь встиг знищити 25 павільйонів.

https://youtu.be/UZ1Ae_kpaY8

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Дніпропетровський області на дитину впав шматок фасаду.

Другие новости