ПоддержатьУкраїнська

З нерухомості матері одіозного Онищенка зняли арешт

StopCor
StopCor

StopCor

З нерухомості матері одіозного Онищенка зняли арешт

Начебто дана нерухомість вже продана і новий власник не може нею розпоряджатися. 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "РБК-Україна".

Зокрема, адвокат у своєму клопотанні до суду вказав, що арешт майна призводить до порушення прав нового власника Солом'янський районний суд Києва скасував арешт офісів, які раніше належали фірмі матері депутата Верховної ради Олександра Онищенка, у яких детективи Національного антикорупційного бюро проводили обшук. Рішення було ухвалене за результатами розгляду відповідного клопотання.

Офіси розташовані за адресою вулиця Хрещатик, 27-б у Києві. Видання зазначає, що адвокат просив скасувати арешт зазначених нежитлових приміщень, що належать ТОВ "Майдан-Плаза", оскільки новим власником фірми є акціонерне товариство "Гесіс СА".

Захисник наголошував на тому, що арешт майна призводить до порушення прав нового власника, як єдиного учасника "Майдан-Плаза". Повідомляється, що відповідно до реєстру юридичних осіб, власником даних приміщень загальною площею 535 квадратних метрів є ТОВ "Майдан-Плаза", засновником, бенефіціаром і директором якого була мати нардепа. Проте станом на 18 квітня 2018 року новим засновником і власником 100% частки підприємства є АТ "Гесіс СА", кінцевим бенефіціаром – громадянин Швейцарії Лоріс Полло, а керівником – Арсен Приходько.

"Та ж історія сталася і з іншим ТОВ, яке володіє офісами на вул. Хрещатик, 27-б. Новим директором "Капітал Девелопмент" став той самий Приходько, а засновниками фірми - АТ "Гесіс СА" і кіпрський офшор Ostexpert Limited. Кінцевим бенефіціаром підприємства також є громадянин Швейцарії Лоріс Полло. Раніше ним також володіла мати Онищенка", – передає видання.

Другие новости