ПоддержатьУкраїнська

Затримано водія автомобіля, який скоїв ДТП із 4 загиблими під Києвом

StopCor
StopCor

StopCor

Затримано водія автомобіля, який скоїв ДТП із 4 загиблими під Києвом

За процесуального керівництва прокуратури м. Києва затримано водія, що скоїв дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинуло двоє дорослих та двоє дітей (ч. 3 ст. 286 КК України).

За даними слідства, 12 липня 2019 року приблизно о 17 год. 22 хв. водій автомобіля «Mercedes-Benz GL 250D», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухався по проїзній частині Столичного шосе з боку с. Козин. Не впоравшись з керуванням, водій допустив зіткнення з автомобілем, що рухався попереду в попутному напрямку, після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Hyundai Tucson». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали 5 людей. Водій та двоє пасажирів автомобіля «Hyundai Tucson» померли на місці. Ще двоє хлопчиків були госпіталізовані. Один з них помер в кареті швидкої медичної допомоги по дорозі в лікарню, за життя іншого борються лікарі.

За результатами тестування приладом «DRAGER» у водія визначено вміст алкоголю 1.32 проміле.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції у м. Києві.

Прес-служба прокуратури міста Києва

Другие новости