ПоддержатьУкраїнська

Зниклого 15-річного маріупольця поліцейські розшукали в Києві

StopCor
StopCor

StopCor

Зниклого 15-річного маріупольця поліцейські розшукали в Києві

Повернувшись додому з роботи, матір виявила записку від сина про те, що він поїхав до столиці. Співробітники поліції зустріли хлопця на київському вокзалі та передали матері.

Зниклого 15-річного маріупольця поліцейські розшукали в Києві

Вчора опівночі із заявою про зникнення сина до поліції звернулася жителька Маріуполя. Жінка розповіла, що хлопець залишив записку, що вирушає на змагання з велоспорту.

Інспектори ювенальної превенції розпочали невідкладні розшукові заходи та з’ясували, що підліток дійсно купив квиток на потяг та самостійно поїхав до іншого міста. Поліцейські попередили столичних колег і відправили фото з прикметами мандрівника.

Як тільки школяр прибув у Київ, його зустріли місцеві правоохоронці. Завдяки спільним зусиллям поліції двох областей неповнолітній зараз у безпеці. Адже, опинившись сама на вулиці, у незнайомому місці, тим більше – в мегаполісі, дитина може потрапити у біду.

Матір відправилася до Києва забирати сина. Вдома на хлопця чекає розмова профілактичного характеру із ювенальними поліцейськими.

Поліція наголошує: якщо зникла дитина, негайно телефонуйте на лінію «102». Як свідчить практика, більшість дітей поліція знаходить у першу добу після зникнення.

Раніше повідомлялося, що поліція Донеччини в цьому році розшукала всіх зниклих дітей.

Другие новости