ПоддержатьУкраїнська

500 доларів США за сприяння в переміщенні товарів через кордон – прикордонник Чернівецького прикордонного загону постане перед судом 

StopCor
StopCor

StopCor

500 доларів США за сприяння в переміщенні товарів через кордон – прикордонник Чернівецького прикордонного загону постане перед судом 

До суду скеровано обвинувальний акт відносно інспектора відділу прикордонної служби «Сокиряни» Чернівецького прикордонного загону.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

Слідством встановлено, що 17 березня 2020 року прикордонник одержав неправомірну вигоду у сумі 500 доларів США за сприяння у переміщенні через державний кордон медичних препаратів (анаболіків) поза митним та прикордонним контролем.

Таким чином, прикордонник обвинувачується у одержанні службовою особою неправомірної вигоди за невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням службового становища (ч. 1 ст. 368 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 000 до 4 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від 3 до 6 місяців, або позбавлення волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала військова прокуратура Чернівецького гарнізону Центрального регіону України. Оперативний супровід - відділ внутрішньої безпеки Чернівецького прикордонного загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід».

Другие новости

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет