ПоддержатьУкраїнська

На Хмельниччині правоохоронці попередили замовне вбивство підприємиці

StopCor
StopCor

StopCor

На Хмельниччині правоохоронці попередили замовне вбивство підприємиці

Слідчі Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області спільно з працівниками СБУ під процесуальним керівництвом Хмельницької обласної прокуратури попередили вчинення вбивства на замовлення і затримали замовника.

Правоохоронці отримали інформацію, що 49-річний мешканець сусідньої області запланував вбивство своєї колишньої співмешканки і шукає виконавця. Встановлено, що замовник мав тривалий конфлікт з потерпілою. Життя 46-річної жінки зловмисник оцінив у 2100 доларів США.

З метою попередження особливо тяжкого злочину правоохоронці зімітували зникнення та вбивство жінки, аби «виконавець» зміг надати замовнику докази виконаного замовлення.

Замовника правоохоронці затримали в Кам’янці-Подільському в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України одразу під час передачі «кіллеру» коштів за виконану роботу.

У межах розпочатого слідчими ГУНП кримінального провадження за ч. 1 ст. 14, п. 11, 12 ч. 2 ст. 115 (вбивство на замовлення) Кримінального Кодексу України вирішується питання про оголошення чоловікові підозри. 

Слідчі клопотатимуть перед судом про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Тривають слідчі дії.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Другие новости

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Несмотря на опасность, которую несет подобная деятельность, священники собирают общину где-то так, чтобы никто не знал об этом