ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" оприлюднив факти корупції у Держпродспоживслужбі Хмельниччини

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' оприлюднив факти корупції у Держпродспоживслужбі Хмельниччини

Активісти хмельницького обласного осередку дізнались про махінації в Дунаєвецькому підрозділі Держпродспоживслужби. Працівник служби перебував півроку на заробітках закордоном, проте продовжував отримувати зарплату в Україні.

Своїми діями чиновник завдав державі збитків на 20 тисяч гривень. Про це стало відомо активістам з хмельницького осередку "Стоп корупції".

"Держпродспоживслужба. Василь Грушко. Чисто факти.

Василь Пилипович, Ви громадськості на камеру клялись, обіцяли ну і так далі, що в таких випадках доречне. В травні хмельницький обласний осередок "СтопКору" дізнався про махінації в Дунаєвецькому підрозділі Держпродспоживслужби.

Ваш підлеглий, знаходячись у минулому році 2 місяці та фактично 4 місяці цього року (разом – півроку) на заробітках за кордоном, отримував зарплатню в службі, ніби він знаходився на робочому місці, стаж нараховувався. Збиток державі завдано понад 20000 грн. Порушено кримінальну справу.

Перше питання – це вже при Вашому керівництві, шановний. Друге питання – чому ми дізнались, що робиться в службі, а Ви – ні?

До того ми дізнались про махінації з платними послугами в тому ж районі. Навіть дізнались, як саме Ваші підлеглі зам’яли кримінальну справу. Ми – так. Ви – ні. Ви дізнались від нас.

Ще до того ситуація зі службовою підробкою по Ярмолинцях. Ну, це Ви знали. Але проситься два запитання:

  1. А що Ви зробили? Як відреагували? Хто покараний? Хто відповів по Закону? Ну хоча б звільнено кого?
  2. І друге, основне – а нащо нам такий неефективний керівник в області? Ви вже себе проявили. Не з кращого боку. То що – пілотний проект провалився? Іспитовий термін не вдався? То може на вихід, Василю Пилиповичу?", – написав голова хмельницького осередку "Стоп корупції" Артур Сторожук.
  3. Другие новости

    Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

    Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

    Несмотря на опасность, которую несет подобная деятельность, священники собирают общину где-то так, чтобы никто не знал об этом

    Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

    Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

    Основные повреждения вследствие массированных атак получили объекты тепловой и гидрогенерации, а также системы передачи электроэнергии

    Британская разведка: Россия готовит первую мобилизацию на оккупированной части Запорожской области

    Британская разведка: Россия готовит первую мобилизацию на оккупированной части Запорожской области

    По мнению специалистов, российская мобилизация в этом регионе будет ограничена, потому что многие выехали из Запорожской области.