ПоддержатьУкраїнська

Вбив та закопав неподалік власного будинку: в Італії знайшли тіло українки

StopCor
StopCor

StopCor

Вбив та закопав неподалік власного будинку: в Італії знайшли тіло українки

В Італії знайшли тіло 42-річної українки Вікторії Вовкотруб. Її тіло 60-річний співмешканець закопав неподалік від свого будинку, біля покинутого клубу. Чоловіка затримали, коли той хотів викинути на смітник закривавлений килим та одяг убитої.

 Фото: Carabinieri Brescia

Про це повідомляє "OBOZREVATEL", передає "112.ua".

Вбивцею виявився громадянин Сербії ромської національності. Його затримали правоохоронці, коли той намагався викинути закривавлений килим та одяг жінки. Його кілька днів вистежували після того, як одна з подруг загиблої заявила про її зникнення.

Спочатку затриманий відмовлявся називати місце, де сховав тіло. Тоді правоохоронці обшукали всі занедбані будинки в окрузі. Українка була вбита в будинку співмешканця.

Вбив та закопав неподалік власного будинку: в Італії знайшли тіло українки

Знайомі загиблої розповідали, що Вікторія була знайома з цим чоловіком три роки, після чого почали жити в цивільному шлюбі. Повідомляється, що він часто бив жінку і знущався над нею. Причиною могли бути ревнощі. Кілька тижнів до своєї смерті жінка пішла від співмешканця і орендувала квартиру. У день смерті вона пішла з ним на зустріч, яка була запланована в його будинку.

Загибла Вікторія родом з Черкаської області, у неї залишилися літні батьки, а також двоє дітей - дорослий син і дочка шкільного віку. До Італії жінка поїхала, щоб заробити гроші, там вона доглядала за літніми італійцями та підробляла в барі.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у столиці зайнялася яхта з людьми.

Другие новости