ПоддержатьУкраїнська

До команди антикорупціонерів приєднується Бориспільський район

StopCor
StopCor

StopCor

До команди антикорупціонерів приєднується Бориспільський район

2 березня всеукраїнська громадська організація «Стоп корупції» відкриває Бориспільський районний відокремлений підрозділ. Урочиста церемонія відбудеться о 10.30 за адресою: Бориспіль, вул. Бежівка, 31-а. Про це повідомили в центральному офісі ГО «Стоп корупції».

 Громадська приймальня  ''Стоп корупції'' у Борисполі. Фото: СтопКор

Бориспільський районний підрозділ стане 83-м регіональним осередком ГО «Стоп корупції». Його очолить громадський активіст Богдан Тищенко.

У вівторок, 2 березня, відбудеться церемонія урочистого відкриття осередку, вручення свідоцтва і корпоративного набору з символікою організації керівнику нового підрозділу. У церемонії візьмуть участь засновники ГО «Стоп корупції» Роман Бочкала і Богдан Хмельницький, а також Голова Правління організації Ігор Бондарчук.

Також відбудеться робоча нарада з формування планів і пріоритетів роботи бориспільських антикорупціонерів.

Жителі Борисполя і району відтепер можуть повідомити про факти корупції до регіонального відокремленого підрозділу «Стоп корупції» за телефоном: (050) 776 86 30.

Зазначимо, регіональні підрозділи ГО "Стоп корупції" працюють в усіх куточках України. Активісти виявляють і оприлюднюють факти корупції, запобігають її проявам та проводять громадський контроль правоохоронних і контролюючих органів з метою притягнення корупціонерів до відповідальності.

Другие новости